skottneset.no - Betingelser og vilkår

terms and conditions

 

1  Reservasjon og bekreftelse:

Ved bestilling betales 20 % av leieprisen, dog minimum 300,-.

Din reservasjon i booking systemet vil midlertidig bli holdt av i 2 timer .Depositum må da betales innen 2 timer ellers vil Deres reservasjon igjen bli tilgjengelig for andre for booking og du risikerer å miste din reservasjon. 

Din reservasjon blir automatisk bekreftet via bookingsystemet på hjemmesiden når Depositum er betalt og du vil motta en bekreftelses mail med reservasjons nummer på din bestilling.

Sluttbetaling må være innbetalt senest 30 dager før ankomst.

Alle priser er inkl. 12% MVA

 

2  Betaling med banktransfere

Når du velger å betale med banktransfere du trenger å gjøre som følger.

1. Overføre beløpet til vår bankkonto

2. Skriv ut en kvittering for transaksjonen (Beløpet som er betalt inn)

3. Send en e-post med kvittering til vår regnskaps avdeling. e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

4. Din reservasjon vil bli bekreftet på nettsiden når vi har registrert betalingen .Dette kan ta opp til 1-3 dager     avhengig av bankens regler. 

Bank Transfer Informasjon

Swift code: SOFJN022,    Iban: NO51 3705 2893 128

 

3. Avbestilling eller endringer

Din reservasjon kan endres eller avbestillles  fritt uten bebyrer inntil 45 dager før ankomst. Innbetalt leie blir da refundert og betalt tilbake på den konto det ble betalt fra , minus et avbestillingsbegyr på 500,-.

Ved avbestilling senere enn 45 dager blir innbetalt leie ikke refundert og eventuell erstatning må rettes til ditt forsikringsselskap.

 

4. Bruk av telt eller campingvogn:  

Bruk av telt eller campingvogn på Skottneset, må være avtalt skriftlig i god tid før ankomst. Kvittering eller reservasjonsnummer på din bestilling via booking systemet på hjemmesiden er gyldig bevis på din betaling.

 

5. Innsjekk: kl 14:00 Utsjekk: kl 11:00

* Om dere ankommer senere enn kl 14:00, må dere ta kontakt med Skottneset for å avtale nærmere tidspunkt for overtagelse av din leilighet. Vi skal gjøre vårt ytterste for å klargjøre din leilighet så tidlig som mulig. I mellomtiden kan du kose deg på bryggen, eller kanskje ta en fisketur og hente dagens gourmetmåltid.

6. Feil eller mangler på din leilighet: Om du ved ankomst finner feil eller mangler, er det viktig at du tar kontakt med Skottneset feriesenter med en gang og senest etter 24 timer. Skottneset feriesenter vil så snart det er praktisk mulig, utbedre dette.

Eventuell klage på feil eller mangler, som ble gjort kjent for Skottneset feriesenter under oppholdet, må leveres skriftlig og gjerne dokumenteres med bilder. Eventuell erstatning kan ikke overstige den totale leiesum.

7. Før avreise fra Deres leilighet/hytte på Skottneset Feriesenter: 

Alle gulv skal vaskes, kjøkkenutstyr skal vaskes og settes tilbake til sine plasser. Kjøleskap/fryser tømmes og husholdningsavfall kastes i Skottneset feriesenters avfalls kontainer. Hvis du ønsker kan du bestille sluttrengjøring som gjøres via hjemmesidens bokkingsystem ved bestilling.

Vi opplever at det er mange som reiser uten å vaske hytten. Når vi oppdager slike tilfeller vil det bli etterfakturert et gebyr på NOK 1000,- til gjesten som har leid hytten.

8. Båtutleie og drivstoff:

  • Drivstoff til bruk med utleiebåter er ikke inkludert i leien.
  • Drivstoff må betales ved tilbakelevering av båt. Vi aksepterer betaling med kontanter eller kredittkort / Visa / Mastercard.
  • Leietaker av båt er selv ansvarlig for å sjekke at det er tilstrekkelig med drivstoff på båten før avgang.
  • Tid for utlevering/tildeling av leiebåter er normalt i åpningstiden visst ikke annet er avtalt 

Det er viktig at man sjekker hvor mye drivstoff det er på båten før man reiser slik at mann har nok drivstoff til turen. Leietaker som skal leie båten er selv ansvarlig for at det er nok drivstoff ombord før man reiser.

Skottneset Feriesenter er ikke ansvarlig visst man skulle gå tom for drivstoff på turen og man driver iland ( på grunn).

 

9.Båtleie og sikkerhet på sjøen.

Redningsvest - I naustet ved havnen er det redningsvester til alle som skal ut i båt. For å ivareta sikkerheten best mulig så skal alle som er på sjøen i båt benytte redningsvest. Redningsvest blir utlevert samtidig nå man henter båten man skal leie. 

Viktig! Personer som ikke bruker redningsvest er selv ansvarlig visst det skulle oppstå en hendelse og man faller overbord.

10. Bruk av leiebåt.

Ved utleie av båten får man en instruksjon hvordan denne fungerer og nornalt skal brukes. Ved uvettig bruk slik at man ødelegger båten og utstyret er leietaker selv ansvarlig for dei skader som dette måtte medføre og har med dette erstatnings ansvar.

Visst det ved normal slitasje og normal bruk er ting som ryker eller slutter å fungere på båten er det utleier (Skottneset Feriesenter) sitt ansvar få dette fikset innen rimelig tid. Skulle båten slutte å fungere under leieperioden har leietaker rett til å få tildelt en ny tilsvarende båt i samme kategori uten noe ekstra kostnad.

 11. Vask og reingjering

Frå sesongen 2019 har Skottneset Feriesenter valgt å inngå ein avtale med eit renholdsfirma.
Dette for å sikre eit godt renhold for våre gjester. Det vil pga dette ikkje være mulig med å velge selvvask i booking prosessen.

 
 
Vi ønsker dere en hyggelig ferie på Skottneset Feriesenter
 
decorative line dividers clip art 9ql8lF clipart

 Ta gjerne kontakt om du har spørsmål.


Vennlig hilsen

Skottneset Feriesenter AS

CEO. Sindre Rundereim

 

 Skottneset Feriesenter

ADRESSE:

SKOTTNESET,

6717 FLATRAKET

ORG.NO:  915319467 MVA

 

 

 

 

Informasjon

Betingelser og vilkår

Kontakt

Åpningstider: 

10:00 - 16:00

Tel:  +47 57 85 82 76

Chat / Support

16:00 - 22:00

Sentralbord

Åpningstid.

08:00 - 22:00

+47 48 15 61 49

Tast 1 for Booking

Tast 2 for Båtutleie og vedlikehold

How to find us

hytte2 1 web

Følg oss

 Vi aksepterer følgende betalings løsninger      

    PayPal logo web           stripe credit card logos web         stripe      banktransfer generic uk     vipps logo rgb
Copyright © 2016 skottneset.no. All Rights Reserved.
Web design and development
SkycamNorway