skottneset.no - Hytteutleie-Båtutleie-Camping

 Turist attraksjoner som er vert et besøk:

1.5 t kjøyretur so kommer du til loen og kan gå opp skåla 1845m over havet. http://www.nordfjord.no/no/Produkt/?TLp=400172

 

I loen er det også via feratta nybygd klatreløype opp til 1010 meter over havet http://www.nordfjord.no/viaferrataloen..


Bading i nærområdet er idylliske selje sanden.


 

 

West kapp (Stadlandet) - Les mer 

Lokasjon i kart

 

Vestkapp eller Kjerringa er et fjell på den nordvestligste delen av halvøya Stad i Selje kommune i Nordfjord i Sogn og Fjordane fylke. Kjerringa ruver 497 meter over Stadhavet som det vestligste fjellplatået i Norge.Navnet «Vestkapp» om utsiktspunktet på Kjerringa ble skapt av turistnæringa på 1980-tallet.

Området er kjent for skiftende vær, fra speilblankt hav til storm og orkan. I løpet av kort tid kan tåke legge seg over Kjerringa og Vestkapp. Sjøveien rundt Stad og Vestkapp er beryktet for sine strømmer og raskt skiftende vær. Mange skip har endt sin seilas i disse farvannene, som omtales som et av de mest værharde områdene i Norge.[1] 
 
 
Kråkenes fyr  les mer
 

 

Kråkenes fyr ble opprettet i 1906, og ligger helt ut mot det åpne Stadthavet, lengst nordvest på øya Vågsøy i Vågsøy kommuneSogn og Fjordane. Fyret har en egen værstasjon som sender dataene sine tilMeteorologisk institutt. Kråkenes fyr ble ødelagt/bombet under andre verdenskrig. Nytt fyr stod ferdigbygd i 1950. Fyret ble automatisert i 1986 og avfolket i 1991.I 1997 ble det åpnet en kafé i fyret, og det er også mulig å leie «brudesuite» her. Kråkenes fyr er et av de viktigste turistmålene på Vågsøy.

 
 
Ulvesund fyr og kaffe   -  Les mer
 
 
 Ulvesund fyr er et fyr bygd i 1870. Det ligger på Hjertenes ved Osmundsvåg, ytterst i Ulvesundet, i Vågsøy kommune i Nordfjord. Nærmeste by er Måløy. Fyret ble avbemanna og automatisert i 1985. I 2003 ble fyret satt i stand som kafe og overnattingssted.
 
 
Kannesteinen  (oppedal i Vågsøy -  Read more
 
 

Kannesteinen er en spesiell stettformet stein som ligger i fjæra i bygda Oppedal på vestsiden av Vågsøy i Sogn og Fjordane.Koordinater61°58′12,47″N 05°04′04,12″Ø (kart)

Kannesteinen har blitt forma av havet og bølger gjennom tusener av år. Prosessen omtales gjerne som Marin arbasjon. Steinen er om lag 3 meter høy. Kannesteinen er en severdighet som tiltrekker mange turister, spesielt i sommerhalvåret. Steinen er formet av bølger, is og steiner, og slipt med vannbevegelsene. Av denne grunn er ikke steinen like spektakulær sett fra siden (se bilde).

Det er i senere år tilrettelagt for bedre tilgang for skuelystne, en grussti leder til en treplatting som gir god vinkel til fenomenet (se bilde). Stien og terrassen har rullestolvennlig utforming.


 

St. Sunniva klosteret i  Selje -  Read more

Lokasjon i kart

 Selje kloster er ruinene av et benediktinerkloster på øya Selja i Selje kommune i Sogn og Fjordane fylkeKlosteret ligger rett sør for Stadlandet, på vestsiden av øya, rett ut mot Sildagapet og Stadhavet. Øya Selja ligger 15 minutter med båt fra fastlands-Selje. Øya er 1,56 km² og består av lyng, myr og noe skog. Høyeste punktet er Varden, 201 moh.

 


Silda  http://www.vivest.no/silda.htm

Lokasjon i kart

Silda er en øy som ligger mellom Vågsøy og Selje i Sogn og Fjordane. Før i tiden var det 150 innbyggere i fiskesamfunnet Silda, nå er det bare tolv (2009).

På sørsiden av Silda ligger restauranten Skjærbuda. Den lokale rutebåten «Øyglimt» går daglig mellom Måløy og Silda.


Refvik Sanden  http://www.vivest.no/refviksanden.html

Lokasjon i kart

 

Refviksanden ligger i Refvik i Vågsøy kommune. Den er en naturlig hvit sandstrand dannet av skjellfragmenter og er omtrent 1,5 kilometer lang. På folkemunne kalles den bare Revikja.

Refviksanden er et yndet utfluktssted for lokalbefolkningen, såvel som et populært turistmål for både norske og utenlandske tilreisende. Ettersom stranden er langgrunn er den også godt egnet for mindre barn. I tilknytning til stranden er det også en liten campingplass. Tidligere kommunalt driftet, men i 2008 tok innbyggere i Refvik over den daglige driften av anlegget.


 Skongenes fyr

Lokasjon i kart

 Skongenes fyr ligger i VågsøySogn og Fjordane. Fyret ble opprettet i 1870, og har nok betydd mye for båttrafikken på det værharde Stadthavet. Fyret var bemannet frem til 1985. Da ble fyret automatisert og avfolket. Staten eier bygningene, og fyret består av fire bygningar som omkranser et indre tun. Fyret ligger i naturskjønne omgivelser og er et ettertraktet turmål.


 

Hoddevik (uttale: Haudevikja) er ei bygd på Ytre Stadlandet i Selje kommune. Hovudnæringar i Hoddevik er landbruk og turisme.  Sandstranda Hoddviksanden er ein km lang, og mykje nytta som utgangspunkt for surfing.

 
 
 
 
 
 Skottneset Feriesenter

ADRESSE:

SKOTTNESET,

6717 FLATRAKET

ORG.NO:  915319467 MVA

 

 

 

 

Informasjon

Betingelser og vilkår

Kontakt

Åpningstider: 

10:00 - 16:00

Tel:  +47 57 85 82 76

Chat / Support

16:00 - 22:00

Sentralbord

Åpningstid.

08:00 - 22:00

+47 48 15 61 49

Tast 1 for Booking

Tast 2 for Båtutleie og vedlikehold

How to find us

hytte2 1 web

Følg oss

 Vi aksepterer følgende betalings løsninger      

    PayPal logo web           stripe credit card logos web         stripe      banktransfer generic uk     vipps logo rgb
Copyright © 2016 skottneset.no. All Rights Reserved.
Web design and development
SkycamNorway